Ei Electronics Ei650 serie RF-rookmelder met Audiolink

Schrijf een review

Opties

en

Beschrijving

Ei650iRF rookmelder: ideaal voor toepassing in bestaande bouw

Per 1 juli 2022 is het verplicht om rookmelders ook in bestaande bouw (gebouwd voor 2003) te plaatsen. Dan kies je in de meeste voor batterij gevoede melders. Een kwalitatieve en betrouwbare keuze zijn de melders uit de EI650-serie. Batterijgevoede rookmelders die alle veiligheid bieden zonder dat daar een externe 230V-voeding voor nodig is.

Kenmerken Ei650iRF

 • 10-jaars lithium batterij: Deze batterijgevoede melder heeft een 10-jaars lithium batterij. Melders en accessoires die uitgerust zijn met lithium batterijen gaan totaal 10 jaar mee. Dit scheelt niet alleen in de onderhoudskosten en het aantal valse meldingen, maar je bent ook verzekerd van een betrouwbare werking van deze melder. Zorgeloze veiligheid dus! 
 • Draadloos koppelbaar (RF): Wil je de melders onderling draadloos koppelen? Dat kan met deze melder die voorzien is van een ingebouwde RF-module. Alle Ei Electronics melders en accessoires met RF zijn radiografisch, draadloos aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van melders wordt de brand- en vluchtveiligheid enorm verbeterd.
 • AudioLINK: Met de AudioLINK app kan je gegevens zoals batterijstatus, melder status en meer uitlezen middels een audiosignaal van de melder. 
 • Apple Link: https://apps.apple.com/nl/app/ei-electronics-audiolink/id989857604
 • Android Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productworld.audiolink.ei&hl=nl
 • Stofcompensatie: Door de stofcompensatie hoef je de melder slechts 3-4 keer gedurende de levensduur van de melder (10 jaar) schoon te zuigen. Dit geeft minder valse meldingen, scheelt in de onderhoudskosten en verbeterd de betrouwbaarheid van de melder.

  Garantie

  Vanzelfsprekend zijn alle melders uit deze serie getest en goedgekeurd volgende de Europese regelgeving (EN14604). Alle producten hebben tevens een 5 jaar garantie van Ei Electronics en garanderen we een levensduur van minimaal 10 jaar. 

  Overige kenmerken

  • Alle melders uit de 650-serie beschikken over het Q-label. Rookmelders met het Q-label onderscheiden zich door de lange levensduur van de rookmelderbatterij, de bewezen duurzaamheid en vermindering van het aantal valse alarmen. De rookmelders uit de 650-serie zijn door het onafhankelijke VdS getest en gekeurd. Dit gaat om de eisen beschreven zoals in VdS 3131 en vfdb 14-01. Het Q-label bewijst dat:
  • De rookmelder over een vast ingebouwde batterij 10-jaars batterij beschikt die bewezen 10 jaar meegaat
  • Zekerheid dat de melder operationeel blijft en beschermd tegen vals alarm

  Specificaties

  Kunnen we je ergens mee helpen?

  Onze specialisten staan voor je klaar.

  Bel ons +31 (0)38 - 469 8200
  Mail ons info@hemmink.nl

  Reviews

  Schrijf je eigen review
  Je plaatst een review over: Ei Electronics Ei650 serie RF-rookmelder met Audiolink
  Jouw beoordeling:
  Je e-mailadres is niet zichtbaar voor het publiek. We gebruiken jouw e-mailadres alleen wanneer we vragen hebben m.b.t de inhoud van jouw review.
  Bezig met laden...

  Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.