- Ei Electronics Ei3000 serie Multi-sensormelder

Schrijf een review

Opties

en

Beschrijving

Met de Ei3024 multi-sensor hitte- en rookmelder ben je verzekerd van totale brandveiligheid. Rookmelders hebben diverse sensoren om de verschillende vuurtypen te detecteren. De combinatie van een hitte en optische sensor zorgt ervoor dat zowel warmte door een flinke brand, als rook door smeulend vuur wordt gedetecteerd.

De multisensormelder kan standaard bedraad gekoppeld worden. Liever draadloos koppelen? Dat kan met de los te verkrijgen Ei3000MRF module. Alle Ei Electronics melders en accessoires met RF zijn radiografisch, draadloos aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van melders wordt de brand- en vluchtveiligheid enorm verbeterd.

Overige kenmerken:

  • 10-jaars lithium batterij: Deze 230V gevoede melder heeft een 10-jaars oplaadbare lithium back-up batterij. Melders en accessoires die uitgerust zijn met lithium batterijen gaan totaal 10 jaar mee. Hierdoor heb je minder onderhoud, geen vals alarm. Voor de eindgebruiker geeft dit een prettig en betrouwbaar gevoel van brandveiligheid.
  • AudioLINK: Met de Audiolink app kan je gegevens zoals batterijstatus, melder status en meer uitlezen middels een audiosignaal van de melder.
  • Stofcompensatie: Door de stofcompensatie hoef je de melder slechts 3-4 keer gedurende de levensduur van de melder (10 jaar) schoon te zuigen. Dit geeft minder valse meldingen, scheelt in de onderhoudskosten en verbeterd de betrouwbaarheid van de melder.

Beschrijving

Met de Ei3028 multi-sensor ben je verzekerd van totale brand- en koolmonoxideveiligheid. Deze melder bevat zowel een hitte- als een koolmonoxidesensor. De melder slaat alarm bij het bereiken van een warmtetemperatuur van 58°C of bij het detecteren van koolmonoxidegas. Dankzij deze unieke combinatie is een ruimte veilig voor de gevaren van brand én koolmonoxide.

De multisensormelder is 230V gevoed en kan standaard bedraad gekoppeld worden. Liever draadloos koppelen? Dat kan met de los te verkrijgen Ei3000MRF module. Alle Ei Electronics melders en accessoires met RF zijn radiografisch, draadloos aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van de melders wordt de brand- en vluchtveiligheid enorm verbeterd.

Overige kenmerken:

  • 10-jaars lithium batterij: Deze 230V gevoede melder heeft een 10-jaars lithium oplaadbare back-up batterij. Melders en accessoires die uitgerust zijn met lithium batterijen gaan totaal 10 jaar mee. Hierdoor heb je minder onderhoud, geen vals alarm. Voor de eindgebruiker geeft dit een prettig en betrouwbaar gevoel van brandveiligheid.
  • AudioLINK: Met de AudioLINK app kan je gegevens zoals batterijstatus, melder status en meer uitlezen middels een audiosignaal van de melder.

Specificaties

Kunnen we je ergens mee helpen?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons +31 (0)38 - 469 8200
Mail ons info@hemmink.nl

Kennisbank

Datasheets

Documentatie

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de AudioLINK app downloaden?

Download hier de AudioLINK app (Apple). 

Download hier de AudioLINK app (Android). 

 

 

Reviews

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Ei Electronics Ei3000 serie Multi-sensormelder
Jouw beoordeling:
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.