- Union Niettackers voor A-nieten

Schrijf een review

Opties

en

Nietenwijzer

Met de Union nietenwijzer vind je gemakkelijk en snel het juiste materiaal voor jouw tacker.

Beschrijving

De Union 1AA/A-16 is een niettacker voor A-nieten met een lengte van 6-16 mm. Deze tacker is zeer geschikt voor het snel hechten en bevestigen van isolatiefolie/DPC en wordt veel gebruikt bij het stofferen van o.a. meubels.

Beschrijving

De pneumatische tacker 1AF/A-25 van Union is een erg handzame tacker. De tacker beschikt over onderlaadsysteem, thermohandvat, trekkerbeveiliging en beschikt over een verlengde neus van 25 mm. De tacker wordt geleverd in een stevige kunststof koffer.

 

De tacker is geschikt om A-nieten te schieten met een lengte van 6 tot en met 25 mm. Hierdoor is de tacker ideaal voor het vastnieten van folie, etiketten, plastic en vele andere te nieten materialen tot een dikte van circa 10 mm.

Beschrijving

De pneumatische tacker 1N/A-16N van Union is een erg handzame tacker. De tacker beschikt over onderlaadsysteem, thermohandvat, trekkerbeveiliging. De tacker is makkelijk in gebruik door de handige eenhandsbediening en beschikt over een verlengde neus van 25 mm.   

 

De tacker is geschikt om A-nieten te schieten met de lengte van 4 tot en met 16 mm. Hierdoor is de tacker ideaal voor het vastnieten van etiketten, karton, schrootjes en andere te nieten materialen tot een dikte van circa 6 mm. 

Specificaties

Kunnen we je ergens mee helpen?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons +31 (0)38 - 469 8200
Mail ons info@hemmink.nl

Kennisbank

Datasheets

Documentatie

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste niet voor mijn machine?

De Union nietenwijzer helpt jou om de juiste bevestigingsmiddelen te kiezen

Reviews

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Union Niettackers voor A-nieten
Jouw beoordeling:
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.