Union Afwerktackers voor JA-microbrads

Schrijf een review

Opties

en

Beschrijving

De Union 1N/JA-25N is een microbradtacker die zeer geschikt is voor het snel en vakkundig vastschieten van elementen zonder dat er grote sporen achtergelaten worden. Deze hoogwaardige tacker wordt veel gebruikt bij het bevestigen van vloeren, hoekverbindingen, ornamenten en sierlijsten en wordt vaak gebruikt in o.a. de meubelindustrie.

De Union 1N/JA-25 schiet microbrads met een kop van slechts 1,4 mm. Een groot voordeel is dat deze tacker bijna geen gaatjes achterlaat wat tijd bespaart in de afwerking. Ideaal bij bijvoorbeeld het schieten van Tapis vloeren. Ga je voor een volledig nauwkeurige afwerking van de vloer? De JA microbrads die in deze tacker passen zijn leverbaar met een bruine kop, zodat ze ook zonder afstoppen niet opvallen in het te bevestigen materiaal. Ook is er een kunststof beschermneus beschikbaar die op de tacker bevestigd kan worden om beschadiging aan het materiaal te voorkomen.

Specificaties

Kunnen we je ergens mee helpen?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons +31 (0)38 - 469 8200
Mail ons info@hemmink.nl

Kennisbank

Datasheets

Documentatie

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste niet voor mijn machine?

De Union nietenwijzer helpt jou om de juiste bevestigingsmiddelen te kiezen

Reviews

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Union Afwerktackers voor JA-microbrads
Jouw beoordeling:
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor het publiek. We gebruiken jouw e-mailadres alleen wanneer we vragen hebben m.b.t de inhoud van jouw review.
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.